Cynthia van Schendel. orthomoleculair therapeut.
Over Ons
 
MediPraxis is een paramedische praktijk voor huid-oedeem-lasertherapie en natuurgeneeskunde.
 
Mijn naam is Cynthia van Schendel. Ik heb in 1999 de praktijk gestart. Voordat ik MediPraxis startte, werkte ik als verpleegkundige. Momenteel werk ik als huidtherapeut, TerugnaarBeter instructeur en orthomoleculair therapeut. Naast mij werken er nog 4 andere therapeuten en een secretaresse in de praktijk.
 
MediPraxis is een holistische praktijk. Wij behandelen mensen zowel van binnen als van buiten. Op onze algemene website  kunt u meer lezen over de huid-oedeem en laserbehandelingen. 
 
Orthomoleculair geneeskundige therapie vind ik een mooie aanvulling op de reguliere behandelingen die wij toepassen. Ik ben er van overtuigd dat als je je lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen en de juiste energie, dat je dan het zelfgenezend vermogen versterkt. Nu ik ook orthomoleculaire geneeskunde toepas, richt ik me naast de symptomen ook op de oorzaak van klachten. Dat vind ik echt heel boeiend.
 
Ik blijf leergierig en volg volop bij- en nascholingen. Daarbij orienteer ik mij op huidaandoeningen, darmen, oncologie, gezonde voeding en gezond (en mooi) ouder worden.
 
Ik ben BIG geregistreerd, aangesloten bij het kwaliteitsregister voor paramedici, NVH en de VBAG. Behandelingen worden deels of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.