Blog

Complementaire Oncologie


Bij MediPraxis kun je terecht voor paramedische oncologische zorg zoals oedeemtherapie, littekenbehandeling en tepeltatoeage maar ook voor complementaire zorg.

Terug naar Beter:

Dit zijn prive-behandelsessies waarin mindfulness, uiten van emoties en soms yoga aan bod komen. Deze body-mindtechnieken hebben hun positieve bijdrage bij een ziekte als kanker inmiddels ruimschoots bewezen. Ook is er het terug naar Beter boek beschikbaar. Dit positief en tegelijkertijd realistisch geschreven boek geeft veel wetenschappelijk onderbouwde adviezen om het zelfgenezend vermogen te optimaliseren wanneer je kanker hebt of hebt gehad. Het boek kost maar 19,95 en is te bestellen via deze link: www.boekenbestellen.nl/boek/terug-naar-beter

Orthomoleculaire Therapie:

Met de juiste voedingsadviezen en specifieke orthomoleculaire supplementen kan kanker worden behandeld. Dit kan met de juiste deskundige kennis goed worden gecombineerd met reguliere behandelingen. Steeds meer patiënten maar ook specialisten maken gebruik van Orthomoleculaire geneeskunde.

Gespecialiseerde Therapeut:

Cynthia van Schendel (Bachelor in Health Sceinces) is de grondlegger van Terug naar Beter. Ook heeft ze zich gespecialiseerd in orthomoleculaire oncologie. Ze is BIG geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister voor paramedici en VBAG + NVH.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon